محل تبلیغات شما

ایسنا/ به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، دادگاه متهمان به اخلال کلان در امر توزیع مایحتاج عمومی یه صورت فوق العاده در شعبه چهار دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده‌ اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی صلواتی شنبه ۱۷ اسفند به صورت علنی برگزار می‌شود.

متهمان این پرونده به نام‌های "رضا ستوده"، "ابوبکر کووایوو تابعیت تاجیکستان"، "یونس احراروو تابعیت تاجیکستان"، "کریم ستوده"، "ناظم میزایف تابعیت تاجیکستان"، "سعید عباسی قلعه جوق" و "مهرداد حاذقی کلوانق" به اخلال کلان در امر توزیع مایحتاج عمومی متهم هستند.

"بهروز رسولی اصل"، "حمید غفاری" و "سهیل حاتمی پور" دیگر متهمان این پرونده هستند که محاکمه خواهند شد.

بنابراین گزارش، در شرایط نیاز مبرم به اقلام بهداشتی در کشور، متهمان این پرونده با احتکار دو میلیون و ۶۰۰ هزار ماسک قصد خروج این اقلام به کشور چین را داشتند.

 

به شخصه امیدوارم هدف از برگذاری چنین محکمه ای صرفا یک شو تبلیغاتی در رسانه ملی نبوده باشد. امیدوارم که دادگاه در جهت بررسی دقیق و احقاق حقوق عمومی و البته متهمان باشد. اگر قرار است بعد از داستان هالیوودی سلطان سکه یک شو تبلیغاتی هم با مضمون سلاطین ماسک و پد الکلی برگذار شود تا 20:30 حدود یکی دو هفته حرفی برای گفتن داشته باشد به جایی نخواهیم رسید کما اینکه تا به امروز نرسیده ایم. بی شک از این دست برخوردها استقبال میشود به شرطی که مردم باور کنند نیت، نیت خیری است. در انتخابات مجلس امسال (98) به وضوح شاهد بودیم که صرف مدیریت اذهان و با شعار و نمایش نمیتوان دلهای مردم را به دست آورد. نه فقط در ایران که در تمام دنیا به خصوص خاور میانه غرق در خون و آتش مردم مدت هاست از رسانه و خبرنگار و ی بازی های رایج خسته هستند. رسانه های جمعی مدت هاست از رسالت خود دور شده و صرفا مشغول به توجیه رفتارهای درست و نادرست بانیان مالی خود هستند (هرچند همیشه همینگونه بوده اما اخیرا شدت و حدت خاصی داشته است). واقعیت این است که اگر قرار است دادگاه های از پیش هماهنگ شده برای چند نفر خاص برگذار شود و از عیب و ایرادهای سیستمی و آقا زاده های وطنی غافل شویم (یا ترجیح دهیم که غافل باشیم) نتیجه همان است که دیده ایم، سلطان سکه از بین میرود اما تاج و تخت سکه روز به روز پر رونق تر میشود. حضور اقای رییسی عزیز در راس قوه ممکن است کمی دلگرممان می کند و فرض را بر این میگذاریم که این بار اوضاع کمی متفاوت باشد. نیاز به اقدام های جدی و به دور از جناح گیری های ی به شدت احساس میشود.
باید منتظر ماند و دید.

خبر دیگری که این روزها زیاد جلب توجه کرده است اخبار مربوط به توافق رهبران طالبان با آمریکایی هاست. البته آمریکا در این معامله به جای دولت افغانستان تعهد به ازادی زندانیان طالبان داده است که دولت رسمی افغانستان مخالفت خود را در این زمینه علنی کرده است. احتمالا طالبان قرار است در مناطق تحت تسلط خود انتخابات کاملا ازاد برگذار کند و یا اینکه موافقت کرده است که حقوق ن را به رسمیت بشناسد و حجاب و تماشای فوتبال را آزاد کنند، در این بین احتمال دیگر هم شاید این باشد که امریکایی ها هر جا سرو کارشان با اسلحه و مقاومت بوده نم نمک پلاسشان را جمع میکنند و با چند عکس دیپلوماتیک و تز نخ نمای مذاکره قضیه را خاتمه داده و فرار را بر قرار ترجیح میدهند چنان که در ویتنام و جنگ 33 روزه هم همین روند را شاهد بوده ایم (مثل الذین اتخذوا من دون الله اولیاء کمثل العنکبوت اتخذت بیتـا وان اوهن البیوت لبیت العنکبوت). البته هر جا هم احساس کنند جاپایی بین خودی های یک ملت پیدا کرده اند سر سختانه رو مواضعشان خواهند ایستاد.

احتمالا اینجا هم مقصر دولت است!

فصل اول سریال Messiah

حمایت از مسلمانان ایغور یا تلاش برای تجزیه چین؟

های ,، ,متهمان ,یک ,رسانه ,کرده ,است که ,در این ,کرده است ,تاجیکستان ، ,این پرونده ,توزیع مایحتاج عمومی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها